Center za psihoterapijo Maribor
Center za psihoterapijo Maribor (CPMB) :: Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor :: http://www.cpmb.si :: info@cpmb.si :: Mobilni telefon: 031 770 962 :: Telefon: 02/620 78 37
slovensko English Deutsch
Dobrodošli na spletnih straneh CPMB

Ste v stiski? Vas je strah? Se mučite z občutki krivde, sovraštva? Se počutite izčrpano in obremenjeno? Ali včasih pomislite na samomor? Imate težave s spanjem? Ne razumete svojih sanj? Ali bi radi izboljšali svoje odnose? Ste velikokrat potrti? Niste zadovoljni s svojim življenjem?

Na CPMB - Centru za psihoterapijo Maribor - imamo odprta vrata za vse, ki ste v duševni stiski in za vse, ki želite dodatno vlagati v svojo osebnostno rast in izboljšati kakovost svojega življenja.

Ponujamo tudi psihoanalitično psihoterapijo za otroke in mladostnike, stare od 3 do 18 let, ki se izvaja pretežno preko igre in risanja. Vanjo so občasno vključeni tudi starši.

Zavedajoč se vrednosti življenja in enkratnosti vsakega posameznika vam zagotavljamo, da vstopamo v terapevtski odnos z zavezo varnosti, zaupnosti, strokovnosti in z najvišjo mero osebne zavzetosti.Zdravje je veliko več, kot le odsotnost bolezni. Psihoterapija vam lahko pomaga, da boste zmogli narediti korak več do želenega zdravja, razvoja osebnega potenciala in bolj kakovostnega življenja.

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani,

SPREMEMBA LOKACIJE IN CENTRA ZA PSIHOTERAPIJO MARIBOR

Po 11 letih delovanja Centra za psihoterapijo Maribor, smo se junija 2020 preselili na novo lokacijo: Cesta k Tamu 12 v Mariboru.

Smo eden prvih psihoterapevtskih centrov na širšem Mariborskem področju, kjer smo se pod eno streho združili sodelavci psihoterapevti s celotno potrebno psihoterapevtsko izobrazbo, opravljeno prakso in supervizjo (univerza Sigmunda Freuda Dunaj in Fakulteta za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani) ter smo kot polno zaposleni začeli z izvajanjem psihoanalitične psihoterapije.

Poleg zunanjih obnovitev in sprememb smo nekoliko posodobili tudi strukturo sodelavcev; nekateri so se pridružili, drugi poslovili, pridobili pa smo tudi nova znanja, izkušnje ter akademske in strokovne nazive. S tem boste naši člani deležni še bolj strokovnega in varnega terapevtskega procesa.

Sobe, namenjene psihoterapiji, so obnovljene, prostorne, prijetno ogrevane / hlajene in so varen, zaupen prostor za psihoterapevtska srečanja. Nova lokacija ponuja lahek dostop do centra, parkirišča neposredno ob stavbi UP in dvigalo do 6 nadstropja kjer se nahajamo.

Ponovno bomo nudili tudi izobraževanja in predavanja iz področja duševnega zdravja, psihopatologije, osebnostnih motenj in mnogih drugih vsebin, ki so vezane na psihologijo, psihoterapijo in človeka v stiski. V prihodnjem letu bo ponovno možna tudi vključitev v skupinsko psihoterapijo.

Center za psihoterapijo je svoj novi dom našel v Poslovni coni Tezno;
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor
Tel.: 02/620 78 37
Mbt.: 031 770 962
e-mail: info@cpmb.si
http://www.cpmb.si

Srčno vabljeni.


  • Zasebni zavod: Center za psihoterapijo Maribor (CPMB)
  • Naslov: Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor
  • Internetni naslov: www.cpmb.si
  • Elektronska pošta: info@cpmb.si
  • Tel: 02/620 78 37
  • Mobilni telefon: 031 770 962
  • TRR: SI56 0451 5000 1876 779 (NKBM)
  • Davčna št.: 58007393
  • Matična št.: 6021557000